julklapp till honom

Personlig julklapp till honom

Om du letar efter en personlig julklapp till honom så har du hittat helt rätt, en julklapp med personlig gravyr blir unik, omtänksam och ihågkommen! Nedan så hittar du våra 10 bästa julklappstips på julklappar med personlig gravyr till din man.

Mannen som har allt. Existerar han? I så fall, vad ger man en sådan man i julklapp kan man fråga sig. Pappan, brodern, partnern, den äkta maken. Det känns alltid lika svårt att klura ut vad en personlig julklapp till honom skulle kunna vara. Han tycks aldrig var i behov av något annat än möjligtvis mat, dryck och kärlek. Övriga nödvändigheter inhandlar han själv. Mannen som har allt.

Vi tänkte assistera dig i jakten på en julklapp till just honom, till mannen som har allt. Eller snarare mannen som tror sig ha allt. När det gäller dessa okonventionella människor som inte kräver mycket i livet är det extra kul att finna en alldeles speciell gåva, en som han inte visste att han ville ha.

Topp 10 - Personlig julklapp till honom

Passfodral Jacob Jones
Pris från 395 kr

Reser din man mycket i jobbet? Ge honom ett graverat passfodral så påminns han om dig på resan!

Whiskyglas Glencairn 2-pack
Pris från 245 kr

Världens mest populära whiskyglas. Ett måste för alla som gillar whisky. Gravera med namn eller citat!

Klocklåda Stackers Black Executive
Pris från 790 kr

Stilren klockförvaringslåda för 8 st klockor. En perfekt personlig julklapp till honom!

Armband Verona Nero
Pris från 395 kr

Modernt armband tillverkat Italien. Gravera t.ex. initialer, namn eller en text som tilltalar din man.

Snusdosa Vintage
Pris från 395 kr

Om mannen din ska envisas med att snusa så kan han väl göra det med stil. Ståldosa med utläggarlock.

Gravyr gör julklappen till honom säregen. En personlig hälsning som inte försvinner med tiden. Ingraverade initialer eller namn gör en elegant produkt exklusiv och helt unik. Gör det där lilla extra med årets julklapp och skapa ett minne för livet. Sätt din egen prägel på julklappen till honom med oss på getpersonal.se.

Tandborste, tandkräm, munskölj. Schampo, duschcreme, hudkräm. Rakhyvel och After Shave, eller kanske trimmer och skäggolja. Personlig hygien och omvårdnad blir mer och mer vanligt för den moderna mannen. Med graverade initialer reser toalettartiklarna förstaklass i en snygg necessär.

Necessär Pfeilring
Pris från 1295 kr

Exklusiv necessär i äkta läder. Tillverkad i Tyskland, kan graveras med t.ex. namn eller text.

Skovårdslåda Saphir
Pris från 1795 kr

Exklusiv låda med skoputstillbehör. Kan graveras. Uppmuntra din man att ta hand om sina finskor!

Whiskyset Nachtmann Sculpture
Pris från 1495 kr

Set med karaff och glas från Nachtmann. Perfekt och personlig julklapp till honom som älskar whisky.

Champagnesabel Fox Sciabola
Pris från 1595 kr

En redig champagnesabel från Italien. Kan graveras - festligt & snyggt. Succé till den kommande nyårsfesten.

Kortplånbok Exentri
Pris från 460 kr

Snygg, modern och funktionell kortplånbok. Fack för kort och sedlar samt  snabbfack för 2 kort.

Med en exklusiv skovårdslåda i trä, med handtag i mässing, organiserar man skovårdsprodukterna på ett och samma ställe. Man samlar dem med stil. Gravera in hans namn på insidan av locket så blir det en fröjd att hålla finskorna i gott skick.

Julklapp till man

Nyckelring
Keymate

Armband
Fashionista

Termosmugg
Thermos King

Klocklåda
Jacob Jones

Slimmade plånböcker bli allt mer populärt i takt med att kort tar över sedlarna. Sätt hans namn eller initialer på en funktionell kortplånbok i läder så hålls kreditkorten på plats både säkert och snyggt. Är han dessutom ofta på resande fot kan ett passfodral med dina lyckönskningar på förgylla varje tripp. Kommer med en matchande penna. En utmärkt personlig julklapp till honom, stiligt, praktiskt och smart.

Roliga julklappar till honom

Kockkniv
Zwilling Twin

Champagnesabel
Laguiole

Ölsejdel
LSA Tankard

Förkläde Läder
Master Chef

I Sverige är det drygt 1 miljon människor som snusar. 80 % av dessa äro män. Kanske är julklappen till mannen i år en snusdosa. Dosa i rostfritt stål med lock för använda påsar. Gravera in snusarens namn eller en väl vald hälsning så läggs prillan in med stil och möjligtvis ett leende på läpparna.

Personlig julklapp till honom 2018

Kortfodral
Stackers

Snusdosa
Dus Slim Black

Multiverktyg
Victorinox

Whiskyglas
Boris 2-pack

Det finns många whiskyälskare där ute och vare sig mannen i fråga själv nyttjar alkohol eller föredrar att bjuda sina gäster på denna kraftdryck, så har vi några tjusiga julklappar till honom i åtanke. Vad sägs om ett prisvinnande whiskyglas från Glencairn Crystal, lovordat av skotska destillerier. Eller kanske ett helt kit: whiskyset i kristall bestående av två glas och en karaff. Med egen gravyr serveras whiskyn sannerligen med finess.

Julklappstips till honom smycke

Armband
Identity Black

Armband
Roark Silver

Halsband
Inori Edge

Halsband
Silver Tag

Om sprit på ekfat inte lockar är kanske världens fjärde mest populära dryck – ÖL - mer intressant. En tysk väl tilltagen ölsejdel med konsumentens egna namn på hamnar definitivt på listan för julklappar till mannen som har allt.

Julklapp för honom

Korthållare
Carrier Slim

Plånbok
Mauro Conti

Termos
Vildmark 0,5 L

Thermos
Original 1 L

Till klockentusiasten rekommenderas en mycket elegant klocklåda där din personliga hälsning graveras in på lockets glas. Med plats för hela åtta stycken klockor bör behovet av klockförvaring täckas även för samlaren. En julklapp till honom, som till skillnad från merparten av våra andra produkter inte är tidlös.

Julklapp till honom som har allt

Fickplunta
1914

Ölglas 4-pack
Tasting Kit

Förkläde Läder
Orskov Cognac

Whiskyset
LSA Islay

Årets bubblare på julklappslistan kommer från Italien, levereras i en representativ trälåda och kommer tveklöst att göra succé på nyårsfesten. Sabrera skumpan med en ytterst elegant champagnesabel. Gravyren sätts på ena sidan av sabelns blad. Då sabreringssabeln inte är i bruk gör den sig väldigt väl som dekoration i bokhyllan. En perfekt och unik personlig julklapp till honom!

Julklappstipsen till honom 2018 går i manlighetens tecken. Klassiskt, smakfullt och i flesta fall tidlöst. Med personlig gravyr blir det en julklapp att minnas för evigt. Beställ personlig julklapp till honom redan idag, alltid fri frakt och snabb leverans!