julklapp till pojkvän

Personlig julklapp till pojkvän

Om du letar efter en personlig julklapp till pojkvän så har du kommit helt rätt, en julklapp med personlig gravyr blir unik, omtänksam och ihågkommen! Här hittar du lätt något som passar och kommer uppskattas väldigt mycket av just din pojkvän!

Sommaren gick på tok för fort. Trädens färgstarka löv breder ut sig på marken likt ett brandgult lapptäcke. Hösten är i stort sett förbi. De första snöflingorna har redan synts falla utanför fönstret och julen står för dörren. Igen. Det är dags att leta julklapp till sin pojkvän. Igen.

Förra året blev det pastellfärgade kalsonger med någon före detta tennisspelares namn på. Året innan dess, non-stick stekpannor – signerade av en naken kock. Vad skall det bli i år? Här ser du våra 10 bästa personliga julklappstips till pojkvän!

Topp 10 - Personlig julklapp till pojkvän

Armband Verona Nero
Pris från 395 kr

Stilrent armband från Italien. Gravera t.ex. era initialer eller namn med ett hjärta emellan.

Plån Herr Vegan Stackers
Pris från 295 kr

En stilren plånbok från Stackers i veganskt läder. Fickor för sedlar och kort, kan graveras.

Dogtags Private Steel
Pris från 285 kr

Snygga & rediga dogtags i rostfritt stål. Kan graveras för att skapa en unik & personlig julklapp!

Korthållare Carrier Slim
Pris från 295 kr

Cool korthållare i rostfritt stål. Smidig och passar perfekt i fick, utmärkt för personlig gravyr!

Snusdosa Vintage Alu Black
Pris från 395 kr

Modern och stilren snusdosa i aluminium med utläggarlock. Perfekt för personlig gravyr!

Zippo-tändare Brushed Chrome
Pris från 295 kr

Tidernas mest populära Zippo-tändare. Blir mycket snygg med personlig gravyr!

Termos Vildmark 0,5 L
Pris från 360 kr

Klassiskt utformat termos från Vildmark. Kan graveras. Passar perfekt till vinteräventyr!

När idéerna tryter och julen närmar sig med stormsteg, blir stressen påtaglig. Julklappen till pojkvännen måste inhandlas, vilket kan tyckas enkelt för vissa. Men om man för en gång skull vill köpa en något mer personlig julklapp till pojkvännen, något som inte kommer slitas ut i tvätten eller brännas vid på spisen? Vad gör man då, var finner man inspiration och tips på en bra julklapp till sin pojkvän? En personlig julklapp till pojkvännen som har allt? Eller snarare, som man tror har allt.

Kortplånbok Exentri
Pris från 460 kr

Snygg, modern och funktionell kortplånbok. Fack för kort och sedlar samt  snabbfack för 2 kort.

Ölsejdel Spiegelau 2-pack
Pris från 295 kr

Gillar din kille öl? Överraska honom med ett par personligt graverade ölglas att njuta av julölen i!

Snusdosa Classic Steel
Pris från 295 kr

Om han ska envisas med att snusa så kan han väl iallafall göra det snyggt? Dosa i rostfritt stål.

Fickplunta Steel Flask
Pris från 330 kr

Klassiskt utformad fickplunta  rostfritt stål. Blir mycket snygg med gravyr! En unik julklapp.

Champagnesabel La Roque
Pris från 550 kr

En redig och prisvärd champagnesabel. Kan graveras - festligt & snyggt. Succé till kommande nyårsfesten.

Par-Halsband Steel Lovers
Pris från 545 kr

Modernt och stilrent par-halsband med snygg matchande design. Båda kan graveras på baksidan.

Skoputs-kit Stackers
Pris från 495 kr

Fin låda med skoputstillbehör. Kan graveras. Uppmuntra din kille att ta hand om sina finskor!

Du kan ta det lugnt – getpersonal.se hjälper dig hitta den perfekta julklappen till din pojkvän. En julgåva som är mer än bara en julklapp. En högst personlig present, endast ämnad för din partner. Årets julklapp är nämligen designad av dig. Vi snackar om den perfekta julklappen personifierad. Några grymma julklappstips för din älskling. En perfekt personlig julklapp till pojkvän som levereras snabbt och enkelt.

Julklapp till pojkvän tips

Nyckelring
Keymate

Armband
Fashionista

Termosmugg
Eva Solo Black

Klocklåda
Stackers Black

I vårt breda sortiment av varierande och unika prylar lär du inte gå lottlös. Här hittar du utan problem något passande och speciellt för just din pojkvän. Något han inte redan har. Något han otvivelaktigt kommer minnas för evigt. En personlig julklapp till pojkvän blir ett minne av dig.

Är din pojkvän en kille som gillar detaljer så är gravyr något som ger julklappen det där lilla extra. En personlig touch. Vi erbjuder graverade produkter där design och kvalitet står i fokus. Med ingraverat namn, uttryck eller levnadsmotto blir julklappen till pojkvännen den enda av sitt slag.

Julklapp till pojkvän 2020

Dogtags
Octagon Steel

Korthållare
Carrier Slim

Whiskyglas
Glencairn 2-pack

Necessär
Jacob Jones

Ett tjusigt skoputs-kit sporrar honom att hålla finskorna i gott skick. Presenterad i en snygg box med personlig gravyr blir det en unik julklapp som pojkvännen förmodligen inte visste han vill ha. Julklappstipsen är på gång.

Julklapp till pojkvän nyheter

Kortfodral
Stackers

Snusdosa
Dus Slim Blue

Multiverktyg
Victorinox

Whiskyset
Sculpture

Klockor är en av de vanligaste accessoarerna för män och blev med fickuret under 1800-talet en statussymbol för mäktiga män. Idag symboliserar klockan inte bara makt och välfärd, utan har snarare blivit ett mode för gemene man. Vanligt förekommande är dock att klockorna hamnar i någon låda då de inte används. Varför inte se till att din pojkvän kan förvara sin favoritklocka med stil. En graverad klocklåda är julklappstipset som håller koll på två av favoritklockorna vare sig det är på resan eller i hemmet. En present för en man av sin tid.

Bästa julklapp till pojkvännen

Nyckelring
Aurora Steel

Korthållare
Cruiser Smoke

Penna
Parker IM Steel

Vattenflaska
Eva Solo Active

Vad är den bästa julklappen till pojkvännen egentligen? Vi tycker att det är något som är både praktiskt, personligt och omtänksamt. Något som han kan använda ofta och länge, men något fint graverat som påminner honom om er kärlek och får honom att tänka på dig och er. Vi har massor av prylar som passar för just dessa och här ovan ser du några av de mest populära!

Julklappstips pojkvän smycke

Armband
Identity Black

Armband
Roark Silver

Halsband
Inori Edge

Halsband
Silver Tag

Smycken för herrar är också något som går långt tillbaka i historien och är idag kanske mer populärt en någonsin. Vad sägs om ett armband i italiensk design, eller ett halsband från trendiga japanska Inori. Med ingraverat namn eller initialer blir det verkligen en personlig julklapp till pojkvän.

I dagens kontantlösa samhälle blir slimmade plånböcker alltmer populärt. Sätt din pojkväns namn på en kortplånbok i läder. Gillar han att resa kan vi även rekommendera ett passfodral med matchande penna. Funktionellt, praktiskt och snyggt.

Julklapp till pojkvän 500 kr

Kockkniv
Twin Pollux

Thermosmugg
King Black

Fickplunta
Satin Steel

Plånbok
Mauro Conti

Har du en budget på 500 kr för julklapp. Ovan hittar du julklapp till pojkvän 500 kr som alla kan graveras. Snabbt, snyggt och enkelt. En julklapp för 500 kr till pojkvännen är en bra nivå för många och räcker gott och väl till en riktigt fin julklapp som kommer uppskattas enormt av honom, speciellt om den är personligt graverad!

Bra julklapp till pojkvän

Halsband
Inori Plektrum

Halsband
Inori Ocean

Korthållare
Slim Smoke

Kortfodral
Stackers Zipped

För den fashionable machomannen har vi några hårda julklappstips. En klassisk Brushed Chrome Zippo - cigarettändaren som blev så populär under andra världskriget att den slutade tillverkas för civila i favör för amerikanska armén. Snusdosa i rostfritt stål, paketerar både lös- och portionssnus elegant. Med några väl valda ord ingraverade ges en passande påminnelse vid bruk, en unik och rolig personlig julklapp till pojkvän. Du kan låta oss gravera namn, initialer eller en mening som betyder något för bara er, så att det blir er egen hemlighet!

Julklapp till pojkvän som har allt

Fickplunta
1914

Ölsejdel
LSA Tankard

Förkläde Läder
Master Chef

Skovårdslåda
Saphir Walnut

Öl är uppskattat av många. Är din pojkvän en av dem så vore det inte så dumt att få julölen serverad i en ölsejdel med konsumentens eget namn på! Sist men inte minst. Lagom till jul och kanske i synnerhet nyårsafton, då skumpan åker fram. En champagnesabel att sabrera champagneflaskan med! Uppskattat av både värd och gäst.

Hårda eller mjuka - julklappar och pojkvänner kommer i många olika skepnader. Sätt din personliga prägel på båda så garanteras en fröjdefull jul. Köp en personlig julklapp till pojkvän redan idag, dessa produkter är väldigt efterfrågade och kan mycket väl sälja slut under julhandeln!