alla hjärtans dag present pojkvän tips

Alla hjärtans dag present pojkvän tips

Alla hjärtans dag present pojkvän tips. En bra present till kille på Alla hjärtans dag den 14 februari kan vara svår att hitta, men vår lista nedan med våra 10 bästa tips på alla hjärtans dag presenter till honom gör det mycket lättare! Alla dessa produkter som kan graveras med valfri text vilket i sig blir speciellt och omtänksamt, mycket populära och uppskattade kärlekspresenter!

På Alla hjärtans dag vill väl de allra flesta av oss ge bort något som både är personligt och unikt och som vi vet dessutom blir uppskattat av mottagaren. Det är dock inte alltid det lättaste att hitta en present som uppfyller alla dessa kriterier. Du som har en pojkvän vet hur svårt det kan vara. Men vi hjälper dig här att hitta en perfekt alla hjärtans dag-present till pojkvän!

Alla hjärtans dag present pojkvän tips - Topp 10

Parhalsband Steel Lovers
Pris från 545 kr

Stilrena matchande halsband i rostfritt stål som båda kan graveras med t.ex. datum eller initialer.

Armband Verona Nero
Pris från 395 kr

Stilrent och modernt armband tillverkat i Italien. Kan graveras, perfekt present till honom!

Kärlekslås Mässing 50 mm
Pris från 330 kr

Gör som tusentals andra par över hela världen - föreviga er kärlek med ett graverat kärlekslås!

Necessär Traveller Brown
Pris från 795 kr

Necessär i veganskt läder som kan graveras - en unik alla hjärtans dag present till pojkvän!

Klocklåda Stackers Black
Pris från 790 kr

Mycket elegant klockförvaringslåda med glaslock som kan graveras. En tidlös present till hans fina klockor!

Till Alla hjärtans dag 2019 som är den 14 februari kan du ge bort en present som är både personlig, användbar, helt unik och som kommer att bli ett minne för livet: en personligt graverad present.

Genom att välja en personlig gravyr på exempelvis ett armband, ett par manschettknappar eller en klocklåda så får du en present som inte bara kommer att bli uppskattad för sin användbarhet och sin kvalitet, den blir också helt unik och personlig då du alldeles själv väljer texten som ska graveras.

Plånbok Herr Vegan Stackers
Pris från 365 kr

Mycket praktiskt plånbok i veganskt läder. Plats för kort och sedlar, kan graveras med t.ex. namn.

Snusdosa Classic Steel
Pris från 295 kr

Klassisk snusdosa i rostfritt stål som kan graveras med din egen text, en personlig present till honom!

Passfodral Stackers Brown
Pris från 295 kr

Stilrent passfodral i veganskt läder. Kan graveras, en perfekt present till han som reser mycket!

Nyckelring Aurora Steel
Pris från 275 kr

Nyckelring i rostfritt stål som kan graveras med t.ex. en kärleksfull text till din käresta.

Skoputs-kit Stackers
Pris från 495 kr

Uppmuntra honom att ta hand om sina finskor! Skoputslåda som kan graveras med egen text.

Varför inte låta gravera in din pojkväns namn eller initialer på ett halsband eller på en sedelklämma? Eller varför inte en kärlekshälsning eller någon annan personlig text som betyder något alldeles speciellt för bara er två? En alla hjärtans dag present till honom med gravyr som bara ni två förstår stärker er kärlek!

Är din pojkvän en hängiven snusare så kan en snusdosa med en unik text ingraverad bli en perfekt present och vem har inte användning för en klassisk och stilren tändare? Pryd den sedan med ditt namn, så kommer din pojkvän att tänka på dig varje gång han använder den.

Alla hjärtans dag present kille

Halsband
Puzzle

Dogtags
Private Steel

Korthållare
Cruiser

Zippo-tändare
Chrome

Genom att låta gravera en speciell present till din älskade pojkvän, så har du garanterat en present som kommer att uppskattas och vårdas ömt. Ingen annan kommer att ha en exakt likadan vinlåda eller cigarett-etui som den din pojkvän fått på alla hjärtans dag. Helt unik och helt garanterat mycket uppskattad.

Alla hjärtans dag present till honom

Whiskyglas
Glencairn

Ölglas
Spiegelau

Snusdosa
Vintage

Fickplunta
Satin

Så hur hittar man då den fullständigt perfekta presenten till sin bättre hälft? Bland våra tips på alla hjärtans dag present till pojkvän så har du massor av förslag från många olika produktkategorier. Fundera först över vad just din pojkvän gillar. Är han intresserad av vin? Då kanske han skulle uppskatta en vinlåda? Är han en kille som bryr sig om hur hans er ut och klär sig?

Då är antagligen ett par snygga manschettknappar en perfekt present till just honom. Är han en jordnära kille, som gillar att ta en varm kopp kaffe i naturen? Då kan du ge honom och snygg och hållbar termos.

Alla hjärtans dag present man

Manschettknappar
Chicago

Whisky-set
Sculpture

Skoputslåda
Saphir

Förkläde
B-Away

När du hittat en perfekt alla hjärtans dag present till kille som du tror att han skulle uppskatta, så kan du göra den ännu mer personlig och unik genom att låta gravera den med exempelvis ett namn, initialer, ett speciellt datum eller någon annan personligt betydelsefull text. Kanske finns det en fras ur en sångtext eller en dikt som betyder särskilt mycket för er som par?

Alla hjärtans dag present smycke

Halsband
Inori Ocean

Halsband
Inori Edge

Armband
Fashionista

Armband
Roark Silver

Låt gravera in den texten så kommer pojkvännen att påminnas om er kärlek varje gång han ser den. På så sätt blir den redan personliga presenten helt unik och kommer garanterat att bli uppskattad.

Har du väldigt svårt att komma på något speciellt som just din pojkvän skulle gilla eller är intresserad av, så finns det en hel del saker som de flesta av oss uppskattar och använder. Du kan ge din respektive en stilfull skoputslåda, en klassiskt snygg plånbok eller ett kortfodral så att han kan förvara sina kontokort och medlemskort med lite stil.

Alla hjärtans dag present kärlekslås hänglås

Kärlekslås
Heart Silver

Kärlekslås
Heart Red

Kärlekslås
Double Heart

Kärlekslås
40 mm

Finns det något bättre än att ge bort en present som mottagaren verkligen blir glad för och kommer att använda, kanske i åratal framöver? Det allra bästa är att han kommer att tänka på dig varje gång han ser eller använder presenten. På så sätt får du en alla Valentines-gåva som räcker i många år. Bland våra alla hjärtans dag present pojkvän tips med personlig gravyr kan du enkelt få en mycket glad kille!

Vi har alltid fri frakt och snabb leverans på ca 1-2 vardagar, även med personlig gravyr. Beställ redan idag!