drive safe i need you here with me nyckelring

Drive safe I need you here with me nyckelring

Om du letar efter en "Drive safe I need you here with me nyckelring" att beställa online så har du hittat rätt! Vi har många fina nyckelringar i olika prisklasser och material. Du väljer själv gravyrtext, typsnitt och textstorlek på våra produkter, så du kan låta gravera in "Drive safe I need you here with me" på den nyckelringen som du gillar bäst!

Har du någon speciell i ditt liv som du älskar extra mycket och vill ska vara försiktig när han ger sig ut på vägarna. En "Drive safe I need you here with me nyckelring" blir en sentimental och omtänksam present till din pojkvän eller man, och påminner honom ständigt att tänka på dig som väntar där hemma och kör således förhoppningsvis lite långsammare och försiktigare.

Överraska din käresta med en nyckelring som vardagspresent som blir unik och personlig. Du kan dessutom lägga till namn, initialer ett t.ex. ett hjärta i gravyren på nyckelringen.

Drive safe I need you here with me nyckelring

Nyckelring Keymate
Pris från 255 kr

Stilren nyckelring i rostfritt stål. Vår mest populära modell för "Drive safe I need you here with me".

Nyckelring Keyfriend
Pris från 255 kr

Elegant nyckelring i rostfritt stål med gravyrplatta som kan graveras med texten och namn.

Nyckelring Keybuddy
Pris från 255 kr

Rund nyckelring i rostfritt stål. Designa texten med typsnitt som du själv väljer. Robust och tålig.

Det måste inte just vara en vardagspresent, utan du kan ge bort nyckelringen med denna text graverad som födelsedagspresent, julklapp, en fars dag-present eller när du tycker att det passar bäst! Genom att själv välja typsnitt och textstorlek samt eventuellt lägga till namn så blir denna nyckelring dessutom mycket mer unik och personlig än en standard-nyckelring med texten "Drive safe I want you here with me" som har tryckts i tusentals exemplar.

Nyckelring Silver
Pris från 595 kr

Rektangulär nyckelring i äkta rhodinerat 925 Sterling Silver. Exklusiv nyckelring med din egen text.

Nyckelring Silver
Pris från 595 kr

Oval nyckelring i äkta 925 Sterling Silver som är rhodinerat. Perfekt present med gravyr till din älskling.

Nyckelring Silver
Pris från 595 kr

Rund nyckelring i äkta silver. Rhodinerat 925 Sterling Silver tillverkat i Italien. Perfekt för gravyr.

Om din pojkvän eller man kör lastbil, långtradare, kör bud eller jobbar med att köra fordon på annat sätt så är en "Drive safe I need you here with me nyckelring" en perfekt gåva som är kärleksfull och omtänksam. Tänk bara hur glad och älskad din pojkvän eller man kommer känna sig varje gång han tittar på sin nyckelring, vilken han förmodligen tittar på flera gånger varje dag.

Nyckelring Lastbil
Pris från 255 kr

Perfekt present till chauffören eller truckern, en unik "Drive safe I need you here with me nyckelring".

Nyckelring Steel Square
Pris från 265 kr

En av våra mest populära nyckelringar och du kan själv välja gravyrtext och typsnitt till den.

Nyckelring Octagon
Pris från 265 kr

Oktagon-formad nyckelring i robust design. Du väljer gravyrtext och typsnitt, snabbt och enkelt.

Denna typ av nyckelring med denna texten och namn har blivit mycket populär på sistone, vilket är förståeligt. Vi kan inte prata med våra älskade hela dagarna i ända, och då är det mycket passade med en personlig present som används hela tiden och visar kärlek varje gång den ses.

Välj ut den nyckelringen som passar dig bäst och beställ en "Drive safe I need you here with me nyckelring" redan idag - Alltid fri frakt och snabb leverans!