exklusiva armband herr

Exklusiva armband herr B-Joy

Salvatore Bersanis exklusiva armband herr av märket "B-Joy" är moderna och mycket snygga armband. Detta är exklusiva herrarmband som samtidigt är diskreta och väldigt stilrena. De matchas enkelt och snyggt mot både dressade och mer casual klädstilar och finare klockor.

I kategorin exklusiva och dyra herrarmband blir det lätt för mycket, för stort och pråligt, men italienska Salvatore Bersani behåller det exklusiva utan att det blir i närheten av "för mycket".

Precis som det klassiska italienska herrmodet så är stilrenhet nyckelordet för Salvatore Bersanis armband. De är tillverkade av rostfritt stål och de flesta armbanden har dessutom små detaljer av äkta 18 karats guld.

Exklusiva armband herr från Italien

Armband B-Joy Cosimo Brown

Armband B-Joy Cosimo Black

Armband B-Joy Spartaco

Armband B-Joy Asterio

Vilken modell tycker du är snyggast? Om du vill matcha med en exklusiv klocka så har vi följande rekommendationer:

För klockor med vit urtavla, brunt urarmband och stålfärgad boett:
Armband B-Joy Cosimo Brown

För klockor med svart eller vit urtavla, svart urarmband och stålfärgad boett:
Armband B-Joy Cosimo Black

För klockor med svart urtavla, svart urarmband och svart/mörk boett:
Armband B-Joy Spartaco

För klockor med vit/ljus urtavla, stålfärgat urarmband och stålfärgad boett:
Armband B-Joy Asterio

Lägg till personlig gravyr

Armbanden kan graveras med din egen gravyrtext, en personlig touch som gör armbandet extra personligt, unikt och uppskattat. På produktsidorna för armbanden väljer du enkelt gravyrtext, typsnitt och textstorlek.

För dessa stilrena exklusiva armband herr så rekommenderar vi liten och diskret gravyr, t.ex. namn, initialer eller ett datum.

Justera storleken enkelt

Att hitta rätt storlek på armband kan vara en utmaning, speciellt när man beställer på nätet. Men B-Joy har en enkel lösning på detta!

B-Joy-armbanden är 19 cm långa från början och du kan köpa till lösa förlängningsdelar på ca 1 cm per del och förlänga till önskad längd. Det är mycket enkelt att sätta på förlängningsdelarna, se följande guide.

Köp ditt exlusiva herrarmband på nätet redan idag, vi har alltid fri frakt och snabba leveranser!