studentpresent till honom

Studentpresent till honom

Om du letar efter en studentpresent till honom att köpa online så har du hittat rätt! Sommaren står för dörren, och inom kort står syrenerna i blom. För landets många tredjeringare stundar dock mer än bara vackert väder, bad och ljusa nätter. Studenten är äntligen här, och för de allra flesta är denna ceremoni att betrakta som det slutliga klivet in i vuxenvärlden.

Om din pojkvän ska ta studenten i år, så vill du säkert ge honom den perfekta studentpresenten. Som alla vet kan det ibland vara svårt att köpa studentpresent till en kille utan att presenten blir allt för allmängiltig och lite tråkig. Ett knep för att göra studentpresenten lite roligare är att göra den personlig med gravyr.

Vad är den bästa studentpresenten till honom?

Studentpresent till honom - Topp 10

Passfodral Jacob Jones

Ett personligt graverat passfodral är en perfekt present till en student som ska upptäcka världen!

Champagnesabel Laguiole

En redig och prisvärd champagnesabel. Kan graveras - festligt & snyggt. Perfekt för att fira!

Manschettknappar Manchester

Gör honom redo för vuxenvärlden med manschettknappar med hans initialer graverade!

Fickplunta Satin

En graverad fickplunta är en klassisk studentpresent. Uppskattad present som håller hela livet!

Armband Verona

Stilrent armband från Italien. Gravera t.ex. namn, datum eller något annat kul till studenten!

Börja med att välja ut en present som du tror att din pojkvän skulle gilla och låt den sedan graveras med en personligt utvald gravyr. Det kan vara hans eget namn, initialer eller någon annan personlig text som påminner om dig.

Det går att gravera på många olika material: glas, trä, läder, metall och mycket mer. Det gör att det finns många möjligheter att hitta en present som passar just din kille.

Penna Parker IM

Stilren Parker-penna som kommer hålla hela livet! Perfekt för att gravera namn eller initialer.

Kortplånbok Exentri

Snygg, modern och funktionell kortplånbok. Fack för kort och sedlar samt snabbfack för 2 kort.

Ölglas Spiegelau

Öl är en klassisk favoritdryck bland killar och graverade ölglas är således en utmärkt present!

Snusdosa Vintage

Om han ska envisas med att snusa så kan han väl iallafall göra det snyggt? Dosa i rostfritt stål.

Champagneglas Iittala

Graverade champagneglas är ytterligare en klassisk studentpresent som passar perfekt för firande!

Ett par manschettknappar, graverade med hans initialer är en fin present som är användbar länge. Eller varför inte en snygg och stilren fickplunta med hans namn ingraverat för att fira den stora dagen som studenten är för de flesta. Om din pojkvän är intresserad av mode och kläder så kanske ett armband eller ett snyggt halsband med en personlig text ingraverat kan passa bra.

Ett par snygga whisky-glas med en personlig text eller hälsning är också en present som kan användas och uppskattas i många år framöver. Vad kan vara bättre än en present som kommer att påminna din pojkvän om dig varje gång han använder den?

Studentpresent pojkvän

Halsband
Inori Edge

Armband
Lizzy Silver

Snusdosa
Classic Steel

Powerbank
Mega Charger

Champagneglas och ölglas med personlig gravyr är också favoriter inom kategorin studentpresent till honom. För lite starkare drycker – eller bara vanligt vatten – rekommenderas dock en charmig fickplunta i stål, tenn eller läderimitation.

Bra studentpresent till kille

Kapsylöppnare
Zack Sinos

Kockkniv
Twin Pollux

Skoputs-kit
Stackers

Klocklåda
Black Executive

Vår allra minsta modell går att hänga på nyckelknippan och vår största rymmer nära två liter (!) – de andra kan smidigt stoppas ned i handväskan eller innerfickan. Samtliga kan graveras. Flera fickpluntor kommer också med muggar eller koppar som gör det enkelt att bjuda klasskamraterna på uppfriskande dryck.

En bra studentpresent till honom är annars en graverad penna. Vi saluför ett flertal modeller, samtliga paketerade i vackra askar som gör gåvan smidig att slå in. Välj mellan smakfullt svarta reservoirpennor eller läckra kulspetsvarianter i modern metallic. Ett alldeles utmärkt sätt att gratulera den kille eller tjej som nu på allvar lämnar ungdomsåren bakom sig.

Studentpresent kille tips

Halsband
Inori Ocean

Zippo-tändare
Chrome

Korthållare
Carrier Slim

Fickplunta
Steel Flask

Manschettknappar är accessoarer som, trots sin ringa storlek, kan göra underverk för att lyfta fram bärarens personlighet. Vi på getpersonal har ett brett utbud av dessa, i olika former och material. En mycket bra studentpresent till kille.

Det innebär att oavsett hur kostymen som din son, bror eller pojkvän bär på examensdagen ser ut, så har vi något som matchar! En tidlös och mycket prisvärd studentpresent till en kille, som kan återanvändas även vid framtida firanden! Även en bra studentpresent till bror!

Studentpresent till son

Skärbräda & kniv
Marksman

Förkläde
B-Away

Necessär
Jacob Jones

Skoputslåda
Saphir

När examensdagen väl kommer, den vita studentmössan träs på huvudet och de graverade manschettknapparna från getpersonal sätts på plats i skjortärmarma, är det viktigt att inte glömma bort att hålla skorna blanka och fina under dagen.

Ett skoputsset i läder från Jacob Jones innehåller allt det som behövs för att skorna skall förbli skinande snygga under hela dagen. Dessa behändiga kit är lätta att bära med sig (och plocka fram), och kommer i tre färgnyanser – "Brown & Khaki", "Grey & Check" och "Tan & Check". I varje kit ryms en borste, en putsduk och två burkar skokräm. En utmärkt studentpresent till son till exempel.

Studentpresent bror

Sedelklämma
Brushed Steel

Nyckelring
Keymate

Armband
Fashionista

Ölsejdel
Germania

Förutom dessa praktiska kit har vi även lite lyxigare skoputslådor i smakfull design. Dessa är större till storleken, men rymmer desto fler tillbehör, och fungerar dessutom utmärkt som inredningsartiklar i den första, egna lägenheten.

En, likt pennan, klassisk studentpresent är en ny, snygg klocka. Många är de unga män och kvinnor som genom åren kunnat glädjas åt ett sprillans nytt armbandsur i gåva på examensdagen. Ska du ge ditt barn eller pojk- eller flickvän en klocka i studentpresent?

Bra studentpresent till honom

Kortfodral
Exentri City

Klocklåda
Jacob Jones

Cocktail-set
Dorre

Thermos
Original 0,5 L

Paketera den då i något av våra eleganta klockskrin och gör presenten ännu trevligare. Vi har flera modeller i olika nyanser, såväl med som utan glaslock. Samtliga går att gravera med exempelvis mottagarens namn eller en personlig hälsning som du formulerar själv.

Sjung om studentens lyckliga dar med oss på getpersonal - Alltid fri frakt och snabb leverans!